Syre reflukssygdom – farmaceutiske skrøne!

Den medicinske samfund ønsker har du mener, at kun lægemidler kan behandle og helbrede syre reflukssygdom. Dette er simpelthen ikke rigtigt – der er naturlige måder at helbrede denne tilstand. PPI narkotika (protonpumpehæmmere), ligesom Nexium, Prilosec, Prevacid og Protonix bør kun være tages for otte uger, på de fleste. Læger er klar over dette, men de fleste patienter fortsat at tage disse stoffer på en permanent basis. Desværre er der ingen undersøgelser afgøre hvad de langsigtede virkninger af disse narkotika er på den menneskelige krop.

PPI narkotika faktisk lukker ned de pumper, der producerer mavesyre nødvendigt at fordøje maden. Du er nødt til at spekulerer på, hvordan den menneskelige krop fordøjer og sidestiller mad ordentligt uden mavesyre. Hvordan en kroppen forbliver sund uden ordentlig fordøjelsen af mad? Er dette naturlige?

Jeg plejede at lide af akut syre refluks. Jeg var afhængig af en PPI narkotika… at visse “farvet pille”. Efter flere år med at tage dette lægemiddel, min tilstand blev værre og jeg fik at vide, at fordoble dosis. Jeg begyndte at føle træg og træt. Min vision lidt og mit blodtryk gik ud af hitlisterne. Jeg indså, at disse var formentlig bivirkninger af PPI stof. Jeg gjorde nogle forskning og fandt, at der var hundredvis af mulige skadelige bivirkninger, herunder:

Hovedpine, diarré, kvalme, mavesmerter, mundtørhed, forværret

forstoppelse, udvidet maven, rygsmerter, smerter i brystet, anæmi, allergiske

reaktion, hypertension, takykardi, struma, tinnitus, facial ødem, conjunctivitis, vision unormal, forværres depression, svimmelhed,

Hypertonia, nervøsitet, blærebetændelse, søvnløshed, migræne, anoreksi, acne,

dermatitis, glukosuri, hyperurikæmi, hyponatriæmi, gigt forværres,

tungen ødem, ulcerøs stomatitis, impotens, søvnløshed, at nævne nogle få.

Jeg mener, der behov for tunge ødem, impotens eller forværret forstoppelse? Gode Gud! Jeg vidste, at jeg skulle stoppe med at tage dette stof! Men da jeg prøvede, syre pumperne, som var blevet lukket ned for så lang tid, gik vild og produceret mere sur end nogensinde før. Jeg har aldrig været udsat for så meget i mit liv… selv drikkevand gav mig svær fordøjelsesbesvær. Min læge foreslog, at jeg får tilbage på p-piller. Han havde ingen andre råd til at tilbyde.

Jeg blev fast besluttet på at slå denne frygtelige tilstand – beat forbandelse af de store medicinalselskaber! Jeg virkelig havde intet andet valg, fordi lægevidenskaben, tilsyneladende, havde ingen løsning på mit problem. Jeg begyndte omfattende forskning om emnet og fundet ud af nogle meget interessante ting.

Acid reflux er big business. Det er et medicinalfirma drøm til virkelighed. Millioner af amerikanere lider af syre refluks. Mange millioner oplever mere smerter af halsbrand, lige fra en gang om måneden til hver dag. Denne lidelse skyldes sprøjt op af væsker fra maven til spiserøret. Disse væsker er sammensat af saltsyre, pepsin og lejlighedsvis leveren galde. Maven væske hjælper med at nedbryde den mad vi spiser så at det kan fordøjes. Saltsyre i maven væske hjælper med at forhindre skadelige bakterier fra at opformeres i mave og tarme. Selv om saltsyre hjælper også kroppen absorbere vitaminer og næringsstoffer, er det en meget stærk ætsende. Maven holder denne kraftfulde syre i skak med en speciel beskyttende foring. Spiserøret, har dog ikke denne beskyttelse. Når syre stænk op gennem den lavere esophageal sphincter i spiserøret, har vi problemer med halsbrand, gerd eller syre refluks. Denne betingelse, kan hvis venstre umarkeret, i sidste ende føre til Barretts sygdom, eller kræft i spiserøret.

Selvfølgelig, jeg har fundet alt dette for at være ganske skræmmende, og da narkotika ikke var svaret til mig, jeg var nødt til at finde alternative måder at behandle denne tilstand. Jeg researchede emnet endnu videre og fundet et væld af naturlige ting, der kunne helbrede syre refluks. Først og fremmest, lærte jeg, at syre refluks ikke er en sygdom, men en tilstand, der begynder, når spiserøret bliver irriteret. Lad os sige at du ser en spændende boldspil på TV. Nogen hænder dig en taske af majs chips og uden at tænke, du spiser dem for hurtigt, uden at tygge korrekt. De takkede kanter af chips har forårsaget små rifter i spiserøret, som ikke du engang klar over. Senere samme aften du er inviteret til en mexicanske chili fest. Krydret tomatsauce i chili yderligere irriterer disse skader. Du vasker ned chili med alkohol eller soda, hvilket gør det endnu værre. Før du ved af det, har du en fuld blæst tilfælde af syre refluks. Indtil du tillader din esophagus til at helbrede, vil du fortsat lider af denne betingelse.

Jeg var forbløffet over at finde at spiserøret kan blive helbredt i omkring tre dage. Blot at spise fødevarer, der er let at fordøje, tre eller fire gange om dagen, og udelade de regelmæssige store måltider, er nøglen. Jeg spiste frugter som bananer, melon og æbler i løbet af dagen. Jeg snacked på valnødder og mandler. Jeg fandt, at spise langsomt i en afslappet atmosfære og tygge mad godt hjulpet enormt. Der er fødevarer og drikkevarer, som bør naturligvis undgås som dem, der er stegt, krydret, eller alt for sprød. Alkohol og kulsyreholdige drikkevarer er en konkret no-no. Vi er alle klar over, hvilke fødevarer udløse vores fordøjelsesbesvær. Du nødt bare til at undgå dem for et par dage indtil du er over hump.

Der er mange naturlige urter og sundhed butik elementer, der kan bistå i denne helingsproces. Slippery elm, kvist te, aloe vera juice, lakrids produkter og appelsinskal ekstrakt kan være af stor værdi, bare for at nævne nogle få. At fjerne stress fra dit liv er afgørende i denne periode. Yoga og meditation er værd at overveje at afværge den daglige angst.

Det lykkedes mig at stoppe med at tage disse skadelige og dyre lægemidler, til fordel for naturmedicin. Jeg hærdet min syre refluks tilstand. Jeg er stoffri. Du kan gøre det også.

Leave a Reply

Your email address will not be published.